Skip to main content

Het bloementeam

De broers Bart en Tommy groeiden op tussen de bloemen. Hun ouders stonden dag in dag uit op de markten en legden zo de stevige basis voor het Bloemenhuis Lilium. Bart zijn hart ging sneller slaan bij Nathalie en Kyra kruiste het pad van Tommy.

Samen vormen zij een team van vier jonge ondernemers die door hun passie voor bloemen en hun sterke familieband blindelings op elkaar vertrouwen en er elke dag opnieuw voor gaan.

Nathalie, Kyra, Bart en Tommy.

Bij elke gelegenheid

Wij maken boeketten en bloemstukken voor werkelijk elke gelegenheid. Huwelijk, jubileum, uitvaart of bedrijfsfeest, je kan op ons rekenen. Wij hebben een groot aanbod verse bloemen en Nathalie en Kyra maken de boeketten en bloemstukken in de stijl die je wenst en met respect voor het budget dat je ons gaf.

Mag het anders?

Omdat wij dagelijks onze winkel, automaten, markten en webshop voorzien van verse bloemen hebben wij een groot assortiment in huis. En kunnen we ook bijzondere bloemen aanbieden. Bloemen die je moeilijk vindt en die een bloemstuk of boeket, een workshop, feest of  fotoshoot nog specialer maken. Vraag naar iets anders dan anders, iets apart en wij toveren deze uit onze hoed.

Wij bieden

Verse bloemen

Wij verkopen enkel de meest kwaliteitsvolle bloemen. Zo kan u extra lang genieten van uw boeket.

Maatwerk

Creativiteit en ervaring zorgen ervoor dat we elke stijl kunnen realiseren. Precies zoals u het voor ogen heeft.

24/24u bloemen

In onze winkels, via onze automaten of online via de website. Op elk moment van de dag kan u bij ons terecht.

Galerij